Biljardia Savonlinnassa!

Pub Playoffissa voit pelata biljardia ja snookeria sekä huvikseen kavereiden kanssa että kisamielessä. Järjestämme neljä kertaa vuodessa suuremman turnauksen. Seuraa tapahtumakalenteriamme sekä Facebookia!

Meiltä löydät 5 poolpöytää (3 x 8 jalan ja 2 x 9 jalan) sekä snookerpöydän. Puitteet pelaamiseen ovat erinomaiset: pöytien ja pelivälineiden hyvä huolto takaavat täydellisen pelinautinnon.

Tervetuloa testaamaan taitosi ja viettämään hauskoja hetkiä kavereiden ja biljardin parissa!

Kauttamme myös biljardipöytien huollot sekä uusien pöytien myynti ja kasaus!

8-pallo

Mustaa kasia pelataan lyöntipallolla ja 15 numeroidulla kohdepallolla. Toisen pelaajan (tai joukkueen) on pussitettava yksiväriset pallot 1–7 ja toisen kaksiväriset 9–15. Pelaaja, joka pussittaa kaikki omat pallonsa ja lyö kasin virheittä pussiin, on voittaja.

9-pallo

on yksi numeropeleistä. Pallot pussitetaan numerojärjestyksessä (1–9). Ainoa tärkeä pistepallo on ysi. Niinpä pelaaja voi selvitä kahdeksasta kinkkisestä pallosta peräperää, missata ysin – ja hävitä pelin. Jos pakka leviää aloituksessa sopivasti, voi käydä niinkin, että pelaaja pussittaa ysin aloituslyönnillä - ja VOITTAA. Ysipeli on siis myös onnenpeliä. Mutta joillekin pelaajille onni itsessään on taidemuoto.

Snooker

Snookeria pelataan 15 punaisella ja kuudella värillisellä eli arvo pallolla, sekä tietenkin valkoisella lyöntipallolla. Punaisen pallon pussittamisesta saa yhden pisteen. Arvopallot ovat keltainen (2 pistettä), vihreä (3), ruskea (4), sininen (5), pinkki (6) ja musta (7).

Jos lyöjä onnistuu pussittamaan punaisen, sitä ei enää nosteta pöydälle. Lyöjä saa nyt jatkaa yrittämällä pussittaa minkä tahansa arvopalloista, joka pussituksen onnistuttua nostetaan takaisin pöydälle omalle paikalleen. Snookerissa pussitetaan punainen ja jokin arvopallo aina vuorotellen. Punainen jää alas ja arvopallo nostetaan pöydälle, kunnes kaikki punaiset on pussitettu. Sen jälkeen muut värit pussitetaan arvojärjestyksessä. Peli päättyy kun musta on pussitettu. Suuremman pistemäärän kerännyt pelaaja on voittaja.

Honkkeli

Honkkelia pelataan 15 numeropallolla ja lyöntipallolla sekä pelikorteilla. Honkkeli on todella hauska seurapeli, johon voi osallistua jopa 12 pelaajaa. Numeropallot asetetaan kolmioon, ja aloituslyönti tehdään yläviivan takaa. Sitten jokaiselle pelaajalle jaetaan viisi korttia. Pelaajat koettavat pussittaa omia numeroitaan, mutta myös toisten pussitukset voi laskea edukseen. Pelin voittaa se, jonka numerot (kortit) ovat ensiksi pussissa.

Biljardipöydän huolto

Huollamme käytetyt biljardipöydät yli 10 vuoden kokemuksella ja myymme sekä kasaamme uudet pöydät.

Veranvaihdot, valliverkojen vaihdot, korjaukset, pöydän vaatraukset, siirrot ja uusien pöytien kasaukset, sekä pelitarvikemyynti ovat taattua käsialaamme. Biljardipöytä on arvoisensa sijoitus, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Hyvässä kunnossa oleva pöytä on takuu onnistuneelle biljardipelille.

Pääpaikkamme ja oma salimme on Savonlinnassa, mutta pöytähuoltoja teemme koko Itä-Suomen alueella.

Pyydä tarjous!