Dartsia Savonlinnassa

Darts Savonlinna | Tervetuloa pelaamaan ja kisaamaan!

Pub Playoff tarjoaa erinomaiset puitteet dartsin harrastamiselle. Käytössänne on 5 kiinteää darts-taulua sekä elektroninen taulu.

Dartsin viikkokisat järjestetään meillä tiistaisin klo 18.30. Ensikertalaiset saavat osallistua viikkokisaan ilmaiseksi. Elektrodartsin viikkokisoja järjestetään sunnuntaisin. Seuraa tapahtumakalenteriamme sekä Facebookia!

Tule viihtymään hyvässä seurassa ja haastamaan, tai kenties voittamaan, paikallisia mestareita – tervetuloa kisailemaan Playoff -areenalle!

Savonlinna Darts ry

Savonlinna Darts on perinteikäs, yli 30 vuotta toiminut savonlinnalainen darts-seura.

Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 28 ja kilpailuissa seuraa edustaa kaksi miesjoukkuetta ja yksi naisjoukkue. Miehet heittävät 2-divisioonaa ja naiset kilvoittelevat korkeimmalla sarjatasolla SM-liigassa!

Lisäksi seura järjestää säännöllisesti viikko- ja kuukausikisoja, joihin kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Viikkokisat järjestetään tiistaisin klo 18.30 ja ensikertalaiset saavat osallistua ensimmäisiin viikkokisoihin ilmaiseksi.

Tule viihtymään hyvässä seurassa ja haastamaan tai kenties voittamaan paikallisia mestareita Playoff-areenalle!

Playoff Darts ry

Playoff Darts ry on elektrodarts seura, joka harrastaa lajia mm. järjestämällä viikkokisoja sunnuntaisin. Elektrodartsin erottaa perinteisestä dartsista kone, joka laskee tulokset heittäjän puolesta.

Jos heittäminen kiinnostaa, mutta pisteiden laskenta ei ole vahvin puolesi on tämä silloin sinun lajisi. Tervetuloa kisailemaan Playoff-areenalle!